maanantai 21. lokakuuta 2013

Litter Kwitter - päivä 2

Kirjoittelin aiemmin aiheesta lemmikkiblogiini (siellä on siis vain aiheen avaus, ei erikoisempaa jännää), ja päätin jatkaa täällä kun tuntuu paremmin sopivan tänne. Olipas outo lauseenmuodostus.

Litter Kwitterin (myöhemmin LK) ohjeissa kerrotaan että kissanvessanrengas kannattaa sijoittaa ensimmäisiksi päiviksi vessan lattialle - meillä kuitenkin on ollut kissanvessa aikaisemminkin jo vessassamme, joten päätin yhden päivän jälkeen nostaa renkaan pöntölle.

LKn valkoisen 'tukirenkaan' pohjassa oli muovisia klipsuja, joilla olisi renkaan voinut ilmeisesti asettaa tukevammin pöntön reunuksille, mutta meidän pöntöllä rengas ei liikkunut juurikaan, joten päätin ottaa klipsut pois. Niiden kanssa rengas oli hieman kömpelön oloinen.


Ensimmäisten päivien asetelma.


Aluksi näytin Dracolle pari kertaa, että täällä nyt on kissanvessa ja tätä kautta myös pääsee kivasti vesihanalle juomaan.



 Illalla huolestuin, kun kissa ei ollut koko päivänä käynyt pisulla, että onkohan nyt diivailu iskenyt päälle, päätin kuitenkin nostaa karvakerän renkaalle ja tapahtui taikuutta.

Get the fuck out. I pee now.

So happy to see pee! :-D

Tadah! Siinä on pissaa. Jee! So happy to see pee! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti