lauantai 27. syyskuuta 2014

LK - uusi mahdollisuus


Tänne en ole kirjoittanut tästä, mutta Dracolta löydettiin pitkälle edennyt diaebetes. Muita mahdollisuuksia ei ollut, kuin tehdä vaikea päätös ja lopettaa Draco. Ikävä ei lakkaa, vaikka onhan siitä jo aikaa vähän.

Jokatapauksessa, nyt Litter Kwitter saa uuden mahdollisuuden, sillä kissanpentu Keijo-Hermanni pääsee opiskelemaan uutta vessapaikkaa.

Keijo on nyt n. 4kk, joten aloitamme punaisen tason sille. Kunhan tuosta kasvaa, vaihdamme oranssiin tasoon (ja kun on tottunut punaiseen kunnolla).

Kasvattajakodissa pennuilla oli mikrohiekkaa ja katollinen vessa. Aluksi pellettiin totuttaminen oli hieman vaikeata, mutta olen sekoitellut mikrohiekkaan pikkuhiljaa pellettiä ja hyvin menee. Vielä on mikrohiekka/pellettiseos käytössä, sillä tuo mikrohiekka kuluu super hitaasti ja haluan käyttää sen kaiken loppuun. Joten pikkuhiljaa. :)

Eilen vaihdoin normivessan LK-renkaaseen, ja kissa meni siihen heti pissalle. Tänään tai huomenna nostan sen vessanpöntön päälle. Tuntuu aika hyvältä, kun muutenkin kissa pyörii vessanpöntön päällä ja tasapainottelee renkaalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti